Werkervaring

Na het afronden van mijn studie ben ik als administratief medewerker bij het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) aan de slag gegaan. Dat bleek een leuke werkomgeving, maar de functie beviel me niet. Dus was de overstap naar ‘opvangmedewerker’ snel gemaakt. Een aantal jaren heb ik me bezig gehouden met de dagelijkse begeleiding van asielzoekers. Totdat ik in het communicatievak rolde. Bij het COA vervulde ik de functie van communicatiemedewerker en later communicatieadviseur. Na bijna 9 jaar was het tijd voor een nieuwe werkomgeving.

In 2006 ben ik bij Politiek Online gaan werken. Een bureau dat zich bezig houdt met online beleidscommunicatie en participatie. Tot de oprichter van Politiek Online het tijd vond voor een nieuw bedrijf dat zich specifiek richt op de zorgsector en mij vroeg dat met hem op te zetten. Per 1 januari 2009 was Miatros een feit. Als senior communicatieadviseur en manager operations heb ik mij ingezet voor het opbouwen van dit nieuwe bedrijf.

En toen was het 2010… en kwam een lang gekoesterde droom uit; een eigen bedrijf: Umani. Met Umani richt ik mij op lifecoaching en meditatie. Al dan niet in bedrijfsverband.

Daarnaast doe ik nog steeds diverse projecten in de communicatiehoek. Binnen deze projecten doe ik learning design, strategische communicatieadvies, contentregie en mediacoaching bij de productie van video’s en webcasts. Voor een totaal overzicht van mijn werkzaamheden kun je mijn LinkedIn profiel bekijken.