Communicatie

Ik ben een allround communicatieadviseur die helder strategisch inzicht kan vertalen naar een adequate communicatieaanpak. Mijn ervaring beslaat zowel in- als externe communicatie, on- en offline, aan de klant en bureaukant in zowel profit als non-profit werkvelden.

Bij het COA (Centraal orgaan opvang asielzoekers) is mijn communicatiecarrière in 1998 begonnen. Eerst als communicatiemedewerker en later als communicatieadviseur.

In 2006 ben ik bij Politiek Online gaan werken. Een bureau dat zich bezig houdt met online beleidscommunicatie en participatie. Tot de oprichter van Politiek Online het tijd vond voor een nieuw bedrijf dat zich specifiek richt op de zorgsector en mij vroeg dat met hem op te zetten. Per 1 januari 2009 was Miatros een feit. Als senior communicatieadviseur en manager operations heb ik mij ingezet voor het opbouwen van dit nieuwe bedrijf.

In 2010 ben ik als zelfstandige de samenwerking aangegaan met productiebedrijf RealXmedia. Als content- en communicatiedeskundige heb ik voor hen gewerkt in projecten gewerkt als Learning Designer bij IKEA en mediacoach en -regisseur bij Unilever.  Deze samenwerking op projectbasis duurt tot op de dag van vandaag voort.

Ook ben ik als zelfstandige betrokken geweest bij de totstandkoming van diverse strategische communicatiestukken. Onder andere voor de NVOMG (Nederlandse Vereniging van Ortomanueel Geneeskundigen), de Consumentenautoriteit van de Rijksoverheid en het Functioneel Parket (een zelfstandig onderdeel van het Openbaar Ministerie).

Bekijk voor een volledig overzicht ook mijn LinkedIn profiel.